Namiės Fritos
1/2 puodelio kukurūzų miltų
1/2 arbatinio šaukštelio druskos
3/4 puodelio verdančio vandens
1 arbatinio šaukštelio aliejaus
Sudėkite kukurūzių miltus ir druską į puodą, įpilkite verdantį vandenį į kukurūzinius miltus. Sumaišykite kartu su aliejumi. Gerai išmaišykite. tešla turi būtikietoka.Plonai iškočiokite, ir lakšta uždėkite ant sviestiniopopieriaus. Tada uždėkite sviestiniopopieriaus ant tešlos viršaus, tokiu būdu geriau iškočiosite tešlą. Iškočiokite iki 4 mm storio. Kepkite 375 laipsnio orkaitėje 12-15 minučių ar iki auksinės rudos spalvos.
1/2 puodelio kukurūzų miltų
1/2 arbatinio šaukštelio druskos
3/4 puodelio verdančio vandens
1 arbatinio šaukštelio aliejaus
Sudėkite kukurūzių miltus ir druską į puodą, įpilkite verdantį vandenį į kukurūzinius miltus. Sumaišykite kartu su aliejumi. Gerai išmaišykite. tešla turi būtikietoka.Plonai iškočiokite, ir lakšta uždėkite ant sviestiniopopieriaus. Tada uždėkite sviestiniopopieriaus ant tešlos viršaus, tokiu būdu geriau iškočiosite tešlą. Iškočiokite iki 4 mm storio. Kepkite 375 laipsnio orkaitėje 12-15 minučių ar iki auksinės rudos spalvos.