JUS SVEIKINA JAUKŪS NAMAI

Nepamirškit pasidalinti savo patirtimi gaminant su mūsų blogo lankytojais,kekvienas gaminantis maistą yra savotiškas kūrėjas,o įdėjų mes laukiame.:)

Bulvių ir kumpio sriuba

Bulvių ir kumpio sriuba
Nepaprastai skani bulvių ir kumpio sriuba.

Tai yra nepaprastai skanus kumpio ir bulvių sriubos receptas, kurį išbandžiau. Tai labai lengva, ir svarbiausias aspektas kad jūs šią sriubą galite tobulinti ,pridėdami savo fantaziją.

Jums reikės:


Bulves
1/2 arbatinio šaukštelio druskos
1 arbatinio šaukštelio baltūjų pipirų
100 gramų valgomųjų šaukštų sviesto
100 gramų aukščiausios kokybės miltų
400 mililitrų  pieno

Gaminimas

1. susmulkinkite bulves, salierą, svogūną, kumpį ir sudėkite į verdantį vandenį. kai vanduo užvirs ugnį sumažinkite iki vidutinės irvirkite kol bulvės išvirs, apytiksliai 10 iki 15 minučių. pagardinkite sultinio kubeliu, druska ir pipirais.
kumpis
2. Atskirame prikaistuvyje, žemoja temperatūroje ištirpinkite sviestą. imaišykite miltus su šakute, ir maišykite kol sutirštės , apytiksliai 1 minutę. Lėtai supilkite pieną , kad neleistų  susiformuoti  gabalamstol kol supilsite visą pienąs. toliau kaitinkite vidutinėja temperatūroja, apie 4- 5 minutės.
3. uždarykite išvirusias daržoves su kumpiu,sviesto,miltų ir pieno mišiniu.užvirkite sriubą. Prašom prie stalo .

SKANAUS

Nepamirškit pasidalinti savo patirtimi gaminant su mūsų blogo lankytojais,kekvienas gaminantis maistą yra savotiškas kūrėjas,o įdėjų mes laukiame.:)

1 komentaras:

  1. tobula sriuba! as tokia verdu be kumpio, o vietoj jo i jau isvirta sriuba imetu gera doze pasmulkintos keptos sonines; ir dar turiu mazyti patarima - kita karta pabandyk nedeti miltu, o dali sriubos pertrink rankiniu blenderiu (arba tvirtu mediniu saukstu); is bulviu issiskyres krakmolas kaip mat sutirstins sriuba, ir nebus tu keptu miltu skonio; sita sriuba verdu vos ne kas antra savaite; LIUKS!

    AtsakytiPanaikinti